IVY career is als Netflix op het gebied van talent, werk en studie. Er valt zoveel te ontdekken!

IVY career is als Netflix op het gebied van talent, werk en studie. Er valt zoveel te ontdekken!

GEPLAATST OP 19-10-2019 DOOR pascalle IN Werk & Studie

Wij schotelen je via big data verrassende inzichten voor als het gaat om je talent, werk en studie, beter dan jezelf bedenken kunt!

Verrassende inzichten dankzij big data
Als ik me oriënteer op een vakantie, krijg ik een mum van tijd allerlei aansprekende aanbiedingen op mijn tijdlijn. Facebook lijkt me  beter te begrijpen dan mijn eigen partner en Netflix lijkt mijn smaak op het gebied van films en series zelfs beter te kennen dan ikzelf. Ik denk ook aan de aankoopsuggesties die Bol.com doet op basis van mijn eerder koopgedrag. Handig! Het bespaart me een hoop tijd en gepuzzel en ik voel me echt gezien. Had het zelf zo goed en zo snel niet kunnen bedenken.

Het voorrecht van de 21e eeuw: big data
Big data is een feit. De voortschrijdende digitalisering van onze samenleving zorgt voor een continue stroom en groei van gegevens. Deze enorme hoeveelheden gegevens worden opgeslagen, doorgegeven, bewaard en gebruikt voor welke doeleinden dan ook. Door slimme technieken kunnen deze enorme databestanden snel doorzocht worden en nieuwe, onverwachte en waardevolle verbanden en patronen ontdekt worden. Van deze mogelijkheden maakt ook IVY career slim gebruik als het gaat om jouw talent en carrière.  

Geef ons je data en wij tonen aan hoe jouw talent het beste tot zijn recht komt
Ja, er zijn geweldige mogelijkheden met IVY career. Wij gebruiken big data om voorspellingen te doen op het gebied van jouw talent. Wat jouw talent is en hoe je je talent het best tot zijn recht komt. Er ontstaat waarde omdat wij jouw (verborgen)talent onomstotelijk kunnen vaststellen en kunnen matchen met passende banen en studies. Het enige wat jij hoeft te doen, is 2,5 uur investeren in  onze uitdagende en vooral leuke games. Geef ons je data en wij zeggen je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Hoe dan? Waar hebben we het over?
Wij hebben gigantische hoeveelheden gegevens als het gaat om talent, namelijk de resultaten van wereldwijd meer dan 300.000 gebruikers die met onze games aan de slag zijn gegaan om hun talent vast te stellen. Deze gegevens worden aan elkaar gekoppeld en op basis daarvan worden voorspellingen gedaan om je talent zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.  Het vergaren van al die data op het gebied van talent verloopt doorlopend en automatisch en de verwerking ervan is op basis van kunstmatige intelligentie, dus het gaat om lerende computers.

Een wetenschappelijke basis, objectief en evidence based
Onze games zijn assessments en deze zijn wetenschappelijk gevalideerd. De intelligentietesten zijn afgeleid van de CANTAB (Cambridge, UK) en de emotionele intelligentietesten zijn afgeleid van Berkeley Universiteit (California USA). De persoonlijkheidstest is afgeleid van de BIG 5 persoonlijkheids-kenmerken. De BIG 5 kijkt naar extraversie, meegaandheid, openstaan voor ervaringen, emotionele stabiliteit en zorgvuldigheid (conscientieusheid). Jouw resultaten en onze aanbevelingen kennen daarmeeeen wetenschappelijke basis. IVY career is objectief en evidence based.

IVY career: er valt zoveel te ontdekken!
Het is ons doel om je zo snel mogelijk betrouwbare en relevante inzichten te geven op het gebied van leren en werken. Er valt zoveel te ontdekken! Dat is allemaal mogelijk dankzij innovatieve technologieën, wiskundige algoritmen en klantdata. Ons hele datasysteem en software is erop ingericht om jou beter te kennen dan jij jezelf kent. Zo besparen wij je een hoop tijd en gepuzzel. Wij geven carrièretips en suggesties op het gebied van werken en leren die perfect aansluiten op jouw wensen, om beter te functioneren en beter uit de verf te komen. Dat zijn uiteraard geen generieke aanbevelingen, maar maatwerk. Zo kun je je een leven lang ontwikkelen.

‘Ivy’ betekent klimop. Klimop als metafoor voor persoonlijke groei in de juiste richting!

reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Ben jij toe aan een andere baan? Ontdek het hier!

Schrijf je in voor onze gratis vragenlijst. Na het beantwoorden van onze vragen, weet je in hoeverre jij toe bent aan ander werk.

Kunnen we helpen? Contact

Wij gebruiken cookies op onze website. We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van IVYcareer gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search en/of social media kanalen. Als je hier toestemming voor geeft, klik dan op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten