Gezocht: medewerker Customer Support!

Gezocht: medewerker Customer Support!

GEPLAATST OP 13-12-2019 DOOR pascalle IN Vacature

IVY works en IVY career hebben een gezamenlijke vacature en opereren vanuit Gebouw 88 aan de Spoorzone in Tilburg, een heel inspirerende omgeving.

IVY career biedt dé basis voor evidence- en gamebased coaching voor individuen en teams.

IVY works helpt organisaties met het plaatsen van de juiste personen op de juiste plek door het objectief in beeld brengen van talenten.

Ben jij klantvriendelijk, pro-actief, accuraat en goed georganiseerd? En vind je het leuk om ons Gamification Platform te doorgronden? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees meer en solliciteer via: https://app.cognisess.com/nl/jobview/5350

reageer op dit artikel
Deel dit artikel

Ben jij toe aan een andere baan? Ontdek het hier!

Schrijf je in voor onze gratis vragenlijst. Na het beantwoorden van onze vragen, weet je in hoeverre jij toe bent aan ander werk.

Kunnen we helpen? Contact

Wij gebruiken cookies op onze website. We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van IVYcareer gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search en/of social media kanalen. Als je hier toestemming voor geeft, klik dan op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten