Loopbaancoaches

Wil je met iemand sparren over jouw loopbaan of de resultaten die jij met IVY career hebt geboekt? Een gesprek met een loopbaancoach helpt je antwoord te vinden op jouw vragen. Een loopbaancoach van IVY career heeft alle kennis in huis die je van een professional mag verwachten, daarnaast is men gespecialiseerd in het toelichten van je rapport, je resultaten en het doorbreken van belemmeringen die je wellicht ervaart.

Graag stellen we ons hieronder nader aan je voor!

Judith Deliën

Mijn naam is Judith Deliën, loopbaancoach en ondernemer met IVY career.

Ik opereer met enthousiasme, gevoel en creativiteit, met als rode draad het geven van vertrouwen. Ik ben authentiek en oprecht en heb liefde voor mijn vak en de medemens. Ik ben gespecialiseerd in de module GUTS. Ik help je bij het verkrijgen van lef en vertrouwen om te gaan voor je ideale baan of ondernemerschap. Je kunt me spreken op mijn kantoor in Tilburg of via Skype.

Wil je weten hoe je van jouw zure citroen, een zoete overwinning kunt maken? Neem dan contact op via judith@ivycareer.nl of bel met 06-12754839.

Persoonlijkheidsprofiel van Judith

 

Anouk Joosten

Aangenaam:  Ik ben Anouk Joosten, loopbaancoach en ondernemer met Element-S |  Personal & Career Support.

Het geloof dat je in je Element bent als je leeft en werkt op een manier die van nature bij je past, staat aan de basis van mijn onderneming. Mijn aanpak is er op gebaseerd om vanuit veiligheid verbindingen te maken, je intrinsieke motivatie aan te spreken en aan te moedigen bij de te nemen stappen om het beste uit joúw werkende leven te halen!  

Met het IVY Career online platform voeg ik ook de wetenschap toe zodat de persoonlijke gesprekken kunnen worden gecombineerd met objectieve data en inzichten. Niet helemaal in je Element op dit moment? Kan jouw carrière wel een Boost gebruiken? Loop je vast en wil je opnieuw je koers gaan bepalen?  Mail dan gerust naar: contact.elements.coach@gmail.com of bel:  06-12 75 18 46.    Zie ook mijn facebookpagina 

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Persoonlijkheidsprofiel van Anouk

 

 

 

 

Caroline van Gelder

Mijn naam is Caroline van Gelder, gedragswetenschapper – loopbaancoach en eigenaar van Caroline van Gelder Coaching.

Als loopbaancoach is het mijn vurige wens ambitieuze professionals te begeleiden naar een baan waarin kwaliteiten en talenten versterkt worden en niet stoffig op de plank blijven liggen. Ik geloof dat iedereen talenten heeft. Op het moment dat je je daar bewust van bent en er voor durft te gaan, kom je optimaal tot je recht.  Met bevlogenheid, rust en humor daag ik jou uit stappen te zetten en (onbewuste) blokkades te doorbreken. Want als je diep naar binnen kijkt, zie je wat je tegenhoudt in wat je écht wilt.

Voel jij dat er iets moet veranderen in je werk, maar vind je de stap nemen best spannend? Als coach help ik jou om de moed te vinden om bang te zijn en het toch te durven doen. Zodat jij je bestaande baan weer met hernieuwde energie en bevlogenheid kan oppakken. Of dat je ervoor kiest succesvol ergens anders nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Als loopbaancoach breng ik je terug naar wat JIJ wilt. Zodat jij durft te doen wat jou raakt!

Informeer gerust wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt me bereiken via info@carolinevangeldercoaching.nl of bel naar 0610657270. Zie ook www.carolinevangeldercoaching.nl

Persoonlijkheidsprofiel van Caroline

 

Marleen Polders

MP@Work staat voor Marleen Polders, maar vooral voor met plezier werken. Dagelijks coach ik werknemers, werkzoekenden en zelfstandigen naar professionele en persoonlijke groei. Door te zien hoe zij bewuster keuzes maken, haal ik plezier uit mijn job.

Mijn aanpak? Samen stil staan en durven omkijken om vervolgens je blik op de toekomst te richten: durven dromen. Onderweg ben ik je coach : ik moedig je aan, luister naar je. Ik leer je door verschillende brillen te kijken, je talent maximaal te benutten en omgaan met je valkuilen. Kortom, ik zorg ervoor dat je in beweging blijft om je droom te realiserenIk geloof dan ook dat iedereen kan groeien. En jij? Haal jij al plezier uit jouw job?

Neem vrijblijvend contact op via marleen@mpatwork.be of bel +32 478 78 30 10. Zie ook www.mpatwork.be

Persoonlijkheidsprofiel van Marleen Polders

 

 

 

 

Monique van Haaren

Mijn naam is Monique van Haaren – loopbaan- en vitaliteitscoach en eigenaar van Werk & Leef Vitaal.

Ik werk vanuit het principe dat je voor het nemen van de juiste stappen in leven en loopbaan  zowel mentaal als fysiek fit moet zijn.
En ik ken het, misschien jij ook wel? Je voelt je soms iets minder goed, je twijfelt over je loopbaan, soms ben je misschien al over je eigen grens gegaan, ……en dan komt het moment dat je de regie in leven en loopbaan weer terug wilt pakken. Daar zijn moed en lef voor nodig. En die laatste groeien als je fris en fit in je vel zit. En hoe fijn is het dan te kunnen terugvallen op je talent. Want heus, ieder mens heeft talenten. Toch zonde om daar niets mee te doen? Ondersteund door het digitale platform van Ivy Career wil ik je graag helpen.

In mijn coaching hanteer ik een integrale aanpak waarbij ik vanuit meerdere invalshoeken (vanuit wie je bent, waar jij voor staat, vanuit jouw motivatie en jouw mentale en fysieke fitheid) jouw gewenste loopbaanstap benader. Daarbij heb ik speciale aandacht voor wat er al wél is; want zoals gezegd, ieder mens heeft talenten. Uitbouwen en inzetten van die mogelijkheden geeft enorm veel energie zodat je met frisse moed je loopbaanrichting kunt bepalen en vormgeven. In mijn coaching zijn mijn rust en vertrouwen kenmerkend maar waar nodig zal ik ook confronteren. Ik begeleid je in je zoektocht naar nieuwe mogelijkheden in je huidige baan maar ook wanneer je een grotere sprong wilt wagen.

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Mail me op: monique@werkenleefvitaal.nl of  bel me : 06 – 23 65 95 90.  Kijk ook eens op mijn website: www.werkenleefvitaal.nl

 

Wil jij succesvolle sollicitatiegesprekken voeren? Ontdek hier hoe!

Schrijf je in voor onze gratis video. In deze video laten we je zien hoe jij zorgt voor een klik met je potentiële werkgever.

Talent

Ontdek je ideale baan uit 1.200 beroepen in je eigen tijd en tempo. Jouw talent wordt wetenschappelijk vastgesteld met game based assessments met

Bekijk deze module
Guts

Weg met die obstakels: het kan écht! No guts, no glory! Met GUTS durf jij te gaan voor je ideale baan! Tijdens deze persoonlijke

Bekijk deze module
Glory

Hoe ga jij je ideale baan in de wacht slepen? Met onze module Glory! Binnen deze module gaan we vooral praktisch te werk.

Bekijk deze module
Meer over onze modules
Kunnen we helpen? Contact