Loopbaancoaches

Wil je met iemand sparren over jouw loopbaan of de resultaten die jij met IVY career hebt geboekt? Een gesprek met een loopbaancoach helpt je antwoord te vinden op jouw vragen. Een loopbaancoach van IVY career heeft alle kennis in huis die je van een professional mag verwachten, daarnaast is men gespecialiseerd in het toelichten van je rapport, je resultaten en het doorbreken van belemmeringen die je wellicht ervaart. Je kunt ze spreken op hun kantoor in jouw regio of via Skype.

Graag stellen we ons hieronder nader aan je voor!

 

Judith Deliën

Mijn naam is Judith Deliën, loopbaancoach en ondernemer met IVY career.

Ik opereer met enthousiasme, gevoel en creativiteit, met als rode draad het geven van vertrouwen. Ik ben authentiek en oprecht en heb liefde voor mijn vak en de medemens. Ik ben gespecialiseerd in de module GUTS. Ik help je bij het verkrijgen van lef en vertrouwen om te gaan voor je ideale baan of ondernemerschap. Je kunt me spreken op mijn kantoor in Tilburg of via Skype.

Wil je  nader kennismaken? Neem dan contact op via judith@ivycareer.nl of bel met 06-12754839.

Persoonlijkheidsprofiel van Judith

 

Anouk Joosten

Aangenaam:  Ik ben Anouk Joosten, loopbaancoach en ondernemer met Element-S |  Personal & Career Support.

Het geloof dat je in je Element bent als je leeft en werkt op een manier die van nature bij je past, staat aan de basis van mijn onderneming. Mijn aanpak is er op gebaseerd om vanuit veiligheid verbindingen te maken, je intrinsieke motivatie aan te spreken en aan te moedigen bij de te nemen stappen om het beste uit joúw werkende leven te halen!  

Met het IVY Career online platform voeg ik ook de wetenschap toe zodat de persoonlijke gesprekken kunnen worden gecombineerd met objectieve data en inzichten. Niet helemaal in je Element op dit moment? Kan jouw carrière wel een Boost gebruiken? Loop je vast en wil je opnieuw je koers gaan bepalen?  Mail dan gerust naar: contact.elements.coach@gmail.com of bel:  06-12 75 18 46.    Zie ook mijn facebookpagina 

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Persoonlijkheidsprofiel van Anouk

 

 

 

 

 

Caroline van Gelder

Mijn naam is Caroline van Gelder, gedragswetenschapper – loopbaancoach en eigenaar van Caroline van Gelder Coaching.

Als loopbaancoach is het mijn vurige wens ambitieuze professionals te begeleiden naar een baan waarin kwaliteiten en talenten versterkt worden en niet stoffig op de plank blijven liggen. Ik geloof dat iedereen talenten heeft. Op het moment dat je je daar bewust van bent en er voor durft te gaan, kom je optimaal tot je recht.  Met bevlogenheid, rust en humor daag ik jou uit stappen te zetten en (onbewuste) blokkades te doorbreken. Want als je diep naar binnen kijkt, zie je wat je tegenhoudt in wat je écht wilt.

Voel jij dat er iets moet veranderen in je werk, maar vind je de stap nemen best spannend? Als coach help ik jou om de moed te vinden om bang te zijn en het toch te durven doen. Zodat jij je bestaande baan weer met hernieuwde energie en bevlogenheid kan oppakken. Of dat je ervoor kiest succesvol ergens anders nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Als loopbaancoach breng ik je terug naar wat JIJ wilt. Zodat jij durft te doen wat jou raakt!

Informeer gerust wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt me bereiken via info@carolinevangeldercoaching.nl of bel naar 0610657270. Zie ook www.carolinevangeldercoaching.nl

Persoonlijkheidsprofiel van Caroline

 

Marleen Polders

MP@Work staat voor Marleen Polders, maar vooral voor met plezier werken. Dagelijks coach ik werknemers, werkzoekenden en zelfstandigen naar professionele en persoonlijke groei. Door te zien hoe zij bewuster keuzes maken, haal ik plezier uit mijn job.

Mijn aanpak? Samen stil staan en durven omkijken om vervolgens je blik op de toekomst te richten: durven dromen. Onderweg ben ik je coach : ik moedig je aan, luister naar je. Ik leer je door verschillende brillen te kijken, je talent maximaal te benutten en omgaan met je valkuilen. Kortom, ik zorg ervoor dat je in beweging blijft om je droom te realiserenIk geloof dan ook dat iedereen kan groeien. En jij? Haal jij al plezier uit jouw job?

Neem vrijblijvend contact op via marleen@mpatwork.be of bel +32 478 78 30 10. Zie ook www.mpatwork.be

Persoonlijkheidsprofiel van Marleen Polders

 

 

 

 

Monique van Haaren

Mijn naam is Monique van Haaren – loopbaan- en vitaliteitscoach en eigenaar van Werk & Leef Vitaal.

Ik werk vanuit het principe dat je voor het nemen van de juiste stappen in leven en loopbaan  zowel mentaal als fysiek fit moet zijn. En ik ken het, misschien jij ook wel? Je voelt je soms iets minder goed, je twijfelt over je loopbaan, soms ben je misschien al over je eigen grens gegaan, ……en dan komt het moment dat je de regie in leven en loopbaan weer terug wilt pakken. Daar zijn moed en lef voor nodig. En die laatste groeien als je fris en fit in je vel zit. En hoe fijn is het dan te kunnen terugvallen op je talent. Want heus, ieder mens heeft talenten. Toch zonde om daar niets mee te doen? Ondersteund door het digitale platform van Ivy Career wil ik je graag helpen.

In mijn coaching hanteer ik een integrale aanpak waarbij ik vanuit meerdere invalshoeken (vanuit wie je bent, waar jij voor staat, vanuit jouw motivatie en jouw mentale en fysieke fitheid) jouw gewenste loopbaanstap benader. Daarbij heb ik speciale aandacht voor wat er al wél is; want zoals gezegd, ieder mens heeft talenten. Uitbouwen en inzetten van die mogelijkheden geeft enorm veel energie zodat je met frisse moed je loopbaanrichting kunt bepalen en vormgeven. In mijn coaching zijn mijn rust en vertrouwen kenmerkend maar waar nodig zal ik ook confronteren. Ik begeleid je in je zoektocht naar nieuwe mogelijkheden in je huidige baan maar ook wanneer je een grotere sprong wilt wagen.

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Mail me op: monique@werkenleefvitaal.nl of  bel me : 06 – 23 65 95 90.  Kijk ook eens op mijn website: www.werkenleefvitaal.nl

 

Hennie Brons

Hallo, ik ben Hennie Brons, de happy miljonair. Miljonair niet in de zin van geld, maar rijk in de zin van gezondheid, vrijheid, leuk werk, vrienden en familie.

Mijn droom is zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun talent en passie te ontdekken en die in te zetten om gelukkig te zijn in het leven.

Avontuurlijk // Sensitief // Inspirator
Ook al heb ik meer dan 15 jaar ervaring bij de grootste HR dienstverlener ter wereld, ben ik getraind door de beste coaches en trainers wereldwijd, heb ik veel mensen gecoacht in verschillende vakgebieden en in diverse achtergronden en heb ik zelf ook veel coaching gehad… er is 1 ding van cruciaal belang: ‘De klik’.

Begrijpt de coach waar je staat, waar je naar toe wilt? Voel je je veilig? Welke levenservaring neemt de coach mee?

Weten of de klik er is? Neem contact met mij op via info@henniebronscoaching.com of bel me 06-52367114. Mijn website is te vinden via www.henniebronscoaching.com

Persoonlijkheidsprofiel van Hennie Brons

 

Ralph Mingelers

Mijn naam is Ralph Mingelers, eigenaar en coach van Open Coaching en Training en depopupcoach.nl.
 
Al twintig jaar ben ik leidinggevende en train en coach ik mensen, waarbij ik steeds als vertrekpunt de wens van de coachee, de authentieke kern en talenten als uitgangspunt neem. Dit vanuit de overtuiging dat op die manier de meest krachtige en duurzame stappen gezet kunnen worden naar een zinvolle en gelukkige toekomst. Het achterhalen van talenten is altijd een hele zoektocht gebleken, maar bij herkenning en erkenning is het omarmen ervan transformerend. Nu heb ik IVY Career gevonden, een wetenschappelijk en evidence based instrument dat je een 360-graden beeld geeft van je talenten en je drives en dit vervolgens projecteert op de arbeidsmarkt. Er komen kansen uit een hoek die je vaak niet verwacht. Dus jeukt, schuurt of lonkt het op arbeidsgebied, dan kan ik je beter helpen dan ooit tevoren. Ik sta voor je klaar. Bel met 06-38890307 of mail naar info@opencoach.nl 
 

Persoonlijkheidsprofiel van Ralph Mingelers

 

Wietske Nooren

Hoi, mijn naam is Wietske Nooren, (Wandel-/ Loopbaan-) coach, eigenaar van Let’s Sparkle
Het is mijn missie om mensen weer te laten stralen. Mensen die vastlopen help ik graag vooruit.
Ik houd van mensen en weet dat er altijd mogelijkheden zijn en bovenal houd ik van die combinatie!

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om vast te lopen; niet weten wat je leuk vindt, waar je ook alweer blij van wordt. Je voelt je misschien leeg, futloos, je straalt niet (meer). Er moet iets gebeuren, maar je hebt geen idee hoe en waar je naartoe moet…
Schakel hulptroepen in! Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik help je dolgraag weer vooruit om vervolgens samen naar jouw talent en richting te kijken, zodat jij weer gaat stralen. Als het prettig is voor je, ga ik graag met je wandelen. Ik gebruik dan onder andere elementen uit de natuur voor het opdoen van inzicht in overtuigingen en gedrag. Bovendien ontstaat er door beweging ruimte (in je hoofd) voor inspiratie en stelt het je wellicht beter in staat om vervolgens aan de slag te gaan met talent en carrière-richting.
Om inzicht te krijgen in jouw talenten en jouw richting maak ik gebruik van het platform van Ivy Career. Aan de hand van gamebased assessments worden IQ, EQ (op een leuke manier!) gemeten. Daarnaast breng je jouw waarden en interesses in kaart. Het resultaat is een persoonlijk profiel gekoppeld aan beroepen die hierop matchen! Daarnaast kunnen op dit platform vacatures gematcht worden aan jouw profiel, door een koppeling met vacaturesites. Dan zie je hoe jij jouw talent kunt inzetten! Er is echt veel mogelijk, dat zul je ervaren.

Heb je interesse? Bel me gerust: +31628770181, of mail: wietske@letssparkle.today 

Wil jij succesvolle sollicitatiegesprekken voeren? Ontdek hier hoe!

Schrijf je in voor onze gratis video. In deze video laten we je zien hoe jij zorgt voor een klik met je potentiële werkgever.

Werk & Studie

Geef om...jouw toekomst! De raarste tijden vragen om de leukste methode om talent vast te stellen. De meest succesvolle ‘matches’, of het nu gaat om werk of een...

Lees verder
Talent & Ontwikkeling

Geef om...je drijvende krachten! ‘People first’ is in tijden van crisis belangrijker dan ooit. Talent is juist nu onmisbaar, wees er zuinig op en maak het inzichtelijk! IVY...

Lees verder
Re-integratie

Geef om...passend werk! Wij hebben de leukste én objectieve methode om talenten vast te stellen die kansen bieden voor alternatieven in het werk bij re-integratie. Neem mensen die...

Lees verder
Evidencebased coaching

Geef om...serious gaming! Wij hebben de leukste én objectieve methode om talent vast te stellen. IVY career heeft een academy dat opleidt in evidence based coaching binnen organisaties...

Lees verder
Meer over onze diensten

Kunnen we helpen? Contact

Wij gebruiken cookies op onze website. We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van IVYcareer gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search en/of social media kanalen. Als je hier toestemming voor geeft, klik dan op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten