Privacy statement IVY career

Inleiding

IVY career neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandacht door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met hallo@ivycareer.nl.

 

Wie is IVY career?

IVY career is een handelsnaam die geregistreerd is onder de besloten vennootschap IVY analytics, kantoorhoudende te (5041 SB) Tilburg aan Burgemeester Brokxlaan 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 60084014.

IVY career is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door IVY career de verwerkingsverantwoordelijke.

IVY career heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld. Je kunt P.H. Ligtenberg bereiken via hallo@ivycareer.nl

 

Hoe gebruikt IVY career jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor IVY career persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens IVY career voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door IVY career worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

 

Dienstverlening, klantenbeheer en financiele administratie

Doeleinde: Beheer van bestellingen
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: 1 jaar
Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: Naam, E-mailadres, Accountnummer, Telefoonnummer, Inhoud van de klacht
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: 1 jaar
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Naam, Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Facturatie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Klantnummer, E-mailadres
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Dienstverlening
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: 1 jaar

 

Marketing

Doeleinde: Direct marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens zijn, E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Affiliate marketing
Gegevens: Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Retargeting
Gegevens: Surfgedrag, E-mailadres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Social marketing
Gegevens: Social media account
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Behavioural targeting
Gegevens: Surfgedrag
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Website

Doeleinde: Website analytics
Gegevens: Surfgedrag, Locatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Account aanbieden
Gegevens: Naam, E-mailadress, Gebruikersnaam, Wachtwoord
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: 1 jaar
Doeleinde: Plaatsen van berichten of reviews
Gegevens: Naam, Inhoud van het bericht
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Chatfunctie
Gegevens: User ID, E-mailadress, Naam, Inhoud van het chatbericht
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: 1 jaar

 

Beveiliging en fraudebestrijding

Doeleinde: Beveiliging van gegevens
Gegevens: Wachtwoord
Grondslag: Wettelijke verplichting
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Onderzoek & Ontwikkeling

Doeleinde: Wetenschappelijk onderzoek
Gegevens: uitkomsten assessments, geboortejaar, geslacht
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Maatschappelijk belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

IVY career heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

 

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

 

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij IVY career over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

 

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij IVY career. Je kunt verzoeken dat IVY career je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

 

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om van IVY career de beperking van de verwerking van je persoonsgegevens te verkrijgen.

 

Bezwaar maken

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van IVY career of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

 

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van IVY career te verkrijgen. IVY career zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

 

Geautomatiseerde verwerking

Telkens wanneer er volledig op basis van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens een besluit over jou genomen wordt, heb je het recht ons te vragen om dat besluit door een persoon te laten heroverwegen. Je mag ons altijd jouw standpunt over dat besluit laten weten, of ons laten weten dat je het niet eens bent met onze beslissing.

 

Toestemming intrekken

Telkens wanneer de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat IVY career je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

 

Reactie door IVY career

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@ivycareer.nl. IVY career zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat IVY career een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien IVY career je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

 

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Verwerkers
  • Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en IVY career 

 

Het kan zijn dat IVY career verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

IVY career kan gebruik maken van geautomatiseerde besluitvorming op basis van jouw gegevens, wanneer je ons daarvoor toestemming hebt gegeven. wanneer dat vereist is op basis van de wet. wanneer dat noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou. Op basis van je profiel is het mogelijk dat je inzicht in je talenten en vaardigheden krijgt en daardoor keuzes kunt maken in je loopbaan.

 

Wat zijn cookies en hoe gebruikt IVY career ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van IVY career worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet of mobiele telefoon (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van IVY career worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

 

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

 

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop IVY career je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@ivycareer.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop IVY career jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@ivycareer.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ben jij toe aan een andere baan? Ontdek het hier!

Schrijf je in voor onze gratis vragenlijst. Na het beantwoorden van onze vragen, weet je in hoeverre jij toe bent aan ander werk.

Talent

Ontdek je ideale baan uit 1.200 beroepen in je eigen tijd en tempo. Jouw talent wordt wetenschappelijk vastgesteld met game based assessments met

Bekijk deze module
Guts

Weg met die obstakels: het kan écht! No guts, no glory! Met GUTS durf jij te gaan voor je ideale baan! Tijdens deze persoonlijke

Bekijk deze module
Glory

Hoe ga jij je ideale baan in de wacht slepen? Met onze module Glory! Deze module is een alles-in-1-pakket, waarbij we onze module

Bekijk deze module
Meer over onze modules
Kunnen we helpen? Contact

Wij gebruiken cookies op onze website. We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van IVYcareer gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search en/of social media kanalen. Als je hier toestemming voor geeft, klik dan op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten